Glen Durrant maakte zaterdagavond korte metten met Jamie Hughes in de eerste ronde van de German Darts Grand Prix. De strijd werd met 6-1 in het voordeel van ‘Duzza’ beslist.

Met een 114 finish kwam Durrant al snel op een 3-0 voorsprong. Hughes antwoordde via dubbel 20, maar zijn comeback-aspiraties werden direct de kop ingedrukt door een 170 finish van Durrant. De drievoudig Lakeside-kampioen maakte het daarna af via twee prima legs en dwong een ontmoeting met Joe Cullen af in de tweede ronde.

”Jamie is een goede vriend van mij en ik vond het niet leuk om tegen hem te spelen. Dat is nu achter de rug en ik ben blij met de manier waarop ik heb gespeeld”, zei Durrant na afloop.

”Ik ben naar de PDC gekomen om te zien hoe goed ik daadwerkelijk ben en het gaat prima tot dusver. Het publiek is geweldig, ik vind het geweldig om in Duitsland te spelen. Het geeft een geweldig gevoel wanneer ik het publiek in kijk. Ik kan niet wachten om hier zondag weer te spelen.”

Klik hier voor meer informatie over de PDC European Tour, inclusief uitleg over de opzet en de verdeling van het prijzengeld.

Steve Welsh/PDC

Foto: Steve Welsh/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek