Glen Durrant kreeg te maken met een pittige groep tijdens de Grand Slam of Darts, zo wees de loting afgelopen dinsdag uit.

De drievoudig Lakeside-kampioen werd gekoppeld aan Michael Smith, Nathan Aspinall en Martin Schindler. Al snel werd deze groep betiteld als de Poule des Doods in de groepsfase van de Grand Slam of Darts. Durrant heeft daar geen enkel problemen mee, zo vertelt hij aan de PDC.

”Het werd de Poule des Doods genoemd, maar ik vind het prima. Een makkelijke loting bestaat niet op de Grand Slam. De openingswedstrijd tegen Michael wordt ontzettend belangrijk.”

”Nu ik weet tegen wie ik moet spelen, wil ik graag terug naar het trainingsbord. Ik moet mij mentaal voorbereiden op mijn wedstrijden. De Grand Slam is een geweldig toernooi, ik heb er in het verleden elke minuut van genoten.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek