David Evans heeft woensdag de sterkste start gemaakt in de Icons of Darts League. Stretch won namelijk twee van zijn eerste drie wedstrijden.

De Engelsman begon sterk met een 5-3 zege op Cole in een partij waarin hij bijna 106 gemiddeld gooide. Nadat hij vervolgens verloor van Andy Jenkins (5-4), revancheerde Evans zich met een 5-2 overwinning op Ritchie Edhouse.

Evans heeft woensdag in ieder geval geen concurrentie meer van Martin Adams. De drievoudig Lakeside-kampioen moest zich vanwege internetproblemen afmelden.

Onder de naam Icons of Darts League worden twee poules afgewerkt. De ene groep speelt op maandag, woensdag en vrijdag en de andere poule is op dinsdag, donderdag en zaterdag aan de beurt. Op een speeldag speelt iedereen een keer tegen elkaar over een format van best of 9 legs. In totaal worden er vijftien duels op één dag afgewerkt.

De eerste groep in de Icons of Darts League bestaat uit Fallon SherrockAndy JenkinsRitchie EdhouseMartin AdamsJarred ColeDavid Evans (maandag en woensdag) en Keane Barry (vrijdag).

Via een webcam worden de scores geregistreerd tijdens wedstrijden. Alle wedstrijden worden gestreamd op het YouTube-kanaal van organisator MODUS. De stream-uitzending begint dagelijks om 11:30 uur Nederlandse tijd.

Speelschema MODUS Icons of Darts League

Woensdag 24 juni
Derde speeldag (11:30 – 18:00 uur)

Jarred Cole (92.46) 3-5 (105.88) David Evans
Andy Jenkins (98.01) 5-4 (94.7) David Evans
Fallon Sherrock (88.58) 3-5 (91.91) Jarred Cole
David Evans (90.84) 5-2 (91.67) Ritchie Edhouse
Jarred Cole v Andy Jenkins
Fallon Sherrock v David Evans
Ritchie Edhouse v Jarred Cole
Andy Jenkins v Fallon Sherrock
Ritchie Edhouse v Andy Jenkins
Fallon Sherrock v Ritchie Edhouse

*Martin Adams heeft zich woensdag vanwege internetproblemen moeten terugtrekken.

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek