James Wade en zijn vrouw – voormalig walk-on girl Sammi Marsh – worden al enkele weken dwarsgezeten door iemand die in naam van hun drie maanden oude baby een Twitter-account heeft opgezet.

Aan een vriendelijke oproep aan deze persoon om ermee te stoppen werd geen gehoor gegeven. Ook Twitter zelf is nog niet tot actie overgegaan, tot ongenoegen van Wade.

”Helaas vinden mensen het nodig om een Twitter-account aan te maken in naam van mijn zoon. Deze persoon zegt geen aardige dingen op dat profiel. Hier kan mijn zoon later problemen meekrijgen als deze persoon niet snel gestopt wordt”, vertelt Wade aan Daily Mirror.

”Het is nogal triest als iemand probeert zich voor te doen als een baby van drie maanden oud. Mijn vrouw heeft hem op een nette manier gevraagd te stoppen, maar daar bedankte hij voor. Pas als ze hele vieze berichten erop zetten wordt het account uit de lucht gehaald.”

Dat Twitter het profiel nog niet verwijderd heeft, vindt ‘The Machine’ vreemd. ”Als ik een voetballer uit de Premier League of lid van het Britse koninklijk huis was geweest, was het al opgelost.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek