Leonard Gates gaat donderdag zijn televisiedebuut maken tijdens de US Darts Masters. De Amerikaan versloeg John Norman Jnr in de finale van het tweede kwalificatietoernooi.

”Het wordt een compleet nieuw avontuur voor mij”, zegt Gates in gesprek met de PDC. ”Mijn lichaam is volledig gevuld met blijdschap. Ik weet echter dat er nog meer aan komt en ik moet zien rustig te blijven.

Het wordt donderdag een drukke dag voor de 48-jarige darter uit Houston. Eerst komt hij in actie tijdens de US Darts Masters, terwijl later op de dag de North American Darts Championship op het programma staat.

”Dat is een andere mogelijkheid voor mij. Ik ga me goed voorbereiden en veel trainen op woensdag. Het wordt spannend en ik moet het laten zien op het bord. Het is de eerste keer dat ik zo ver ben gekomen, dus ik kijk uit naar het vervolg.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek