Paul Lim won gisterenavond eerst de voorronde van Kai Fan Leung met 2-0 om daarna Mark Webster te verslaan in een geweldige partij met 3-2.

De 63 jarige inwoner van Singapore zit nog steeds vol met passie voor de dartssport. ‘Alles draait om de passie voor de sport, voor mij is het geen baan, dat heb ik niet meer nodig. Als ik ooit de passie voor darts kwijt raak, dan ik beter thuis blijven en lekker gaan vissen en golfen. Dit gevoel zorgt ervoor dat ik al die trainingsuren kan draaien die ik nodig heb om op dit niveau te presteren.’

Over het publiek was hij zeer enthousiast: ‘De steun van het publiek was overweldigend en ik hoop dat precies dezelfde mensen weer in het publiek zitten tegen Gary Anderson’ zei hij met een grote glimlach.

Bij Tungsten Tales gaf Paul aan dat hij misschien via de Q-School ging proberen een PDC Tour Card te winnen. Ook al heeft hij nu wel een drukke baan dus de kans is niet heel groot dat we hem vaak gezien op de toernooien.

Hieronder beide interviews (let op, wel in het Engels).

Author: Admin