Michael van Gerwen treft Gary Anderson in de halve finale van de Premier League Darts en dus krijgen we een herhaling te zien van de meest recente WK-finale.

Vorige week stond dit duel ook het programma en toen wist ‘Mighty Mike’ dankzij een 7-4 overwinning op de Schot zijn leidende positie in de reguliere competitie te behouden. Van Gerwen sloot hierdoor voor het vijfde jaar op rij de competitie als koploper af.

”Het is tijd voor het belangrijke werk nu”, beseft Van Gerwen in gesprek met de PDC. ”Ik voel me goed en ik weet dat ik in een goede vorm ben. Ik speelde een prima wedstrijd tegen Gary op het moment dat het nodig was en dat moet ik donderdag weer doen.”

”De andere spelers weten wat ze moeten doen om mij te verslaan zodat ze het toernooi kunnen winnen. Ik moet zorgen dat ik ze van mij af kan houden door goed te spelen en ze onder druk te blijven zetten. Ik wil die beker weer winnen, het zou speciaal zijn als het weer lukt.”

 

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek