Michael van Gerwen gaat vanaf zaterdag proberen zijn ongeslagen status in Milton Keynes te verlengen. Sinds de Unibet Masters in 2015 werd verplaatst naar de Arena MK, verloor hij geen wedstrijd meer op dit toernooi.

De 28-jarige Brabander was op de afgelopen drie edities telkens de beste. Dit jaar wacht Kim Huybrechts in de eerste ronde. Van Gerwen zou de titel maar wat graag voor een vierde keer winnen, maar houdt zich voorlopig enkel met de wedstrijd tegen de Belg bezig.

”Het zou mooi zijn om dit toernooi weer te winnen, maar ik wil niet te ver vooruitkijken”, stelt de gedoodverfde titelfavoriet op de website van de PDC.

”Dit is een fantastisch toernooi en belangrijk voor elke speler. Iedereen wil goed aan het jaar beginnen en dit is de eerste mogelijkheid.”

”Ik heb een korte vakantie gehad en voel me goed, kijk er naar uit om weer te darten. Ik denk dat ik nog steeds goed in vorm ben, dat heb ik op het WK Darts laten zien. Maar ik moet mezelf blijven voorbereiden voor elke wedstrijd.

Doe mee aan het Dartsjaarspel 2018!!  Kies 15 darters die voor jou strijden gedurende het hele seizoen. Dit spel heeft een prijzen pot van minimaal 2.217 euro en een 1e prijs van 299 euro!

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek