Het klassieke voorjaar zit er bijna op en dus is het de hoogste tijd om ons klaar te maken voor de eerste van drie grote rondes. De 101ste editie van de Giro start vrijdag 4 mei met een tijdrit in Jeruzalem. Na drie dagen Isräel trekt de karavaan vervolgens naar Italië. Daar staan onder meer de mythische Zoncolan en de deels onverharde Colle delle Finestre op het menu. Zondag 27 mei zal de opvolger van Tom Dumoulin bekend zijn en Rome binnenrijden in de roze trui.

Het is niet uit te sluiten dat Dumoulin zelf voor die opvolging zorgt in de Giro d’Italia. De Limburger staat immers aan het vertrek om zijn titel te verdedigen. Daarvoor zal hij wel moeten afrekenen met Chris Froome. De viervoudig Tourwinnaar gaat voor het eerst op zoek naar succes in de Giro. En ook jij kunt voor de overwinning strijden in de komende drie weken. Zo staat er bij Zweeler een hoofdprijs van 1.500 euro op het spel in het 15+5 spel en 1.000 euro in het budget spel.

Waarom mee doen aan het het Giro d’Italia Spel 2018?

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
  • Het kost maar 7 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 1.500 euro)! Er zijn 227 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
  • Klik hier om direct naar het spel te gaan!

Het Giro d’Italia (15+5) Spel 2018 gaat starten op vrijdag 4 mei 2018 om 12:50 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 12.500 euro aan prijzen met een eerste prijs van 1.500 euro(227 prijzen in het algemeen klassement).

Er zijn 21 etappes met per etappe 140 euro aan prijzen (50, 35, 25, 15, 10, 5).

De “Nul punten Jackpot” staat op 500 euro en gaat naar het team dat aan het einde van de Giro d’Italia (15+5) nog steeds op 0 punten staat.

Tags: | |

Schrijver: Admin