Toon Greebe is deze week gestart met zijn revalidatieproces. De Bosschenaar moest eind december onverwachts zijn rechtervoet laten amputeren.

De Brabander is maandag met zijn revalidatie begonnen. Voor het starten van dit proces moest hij eerst nog een tweede operatie ondergaan, zo vertelt Greebe in gesprek met Omroep Brabant.

“Er moest nog zo’n tien centimeter van mijn onderbeen worden gehaald, anders konden ze geen prothese aanmeten en zou ik nooit meer kunnen lopen. Ik moet de komenden tijd met krukken leren lopen en met een prothese om leren gaan.”

Desondanks heeft Greebe er nog alle vertrouwen in dat hij in de toekomst weer competitief kan darten. Hij gaat er in ieder geval alles aan doen om weer op zijn oude niveau te komen.

“Ik speelde weer best hoog en was bezig met kwalificatietoernooien om aan het wereldkampioenschap mee te mogen doen. Dat is nu ineens voorbij. Als ik over twintig weken weer kan lopen, hoop ik over eenentwintig weken weer te darten. Ik blijf net zo lang knokken tot ik weer een WK speel.”

Doe mee aan het Premier League Darts Spel 2018.  Maak voor maar 5 euro kans op een 1e prijs van 88 euro en een minimale prijzenpot van 500 euro!

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek