Daryl Gurney pakte donderdagavond zijn eerste punten van het seizoen in de Premier League Darts. De Noord-Ier was in Glasgow met 7-3 te sterk voor Glen Durrant.

”Ik weet dat ik op scorend vlak tegen iedereen de betere kan zijn en in de afgelopen periode heb ik veel aan mijn finishes gewerkt. Het resultaat daarvan heeft zich nu laten zien”, reageerde Gurney die zeven van zijn negen pijlen op de dubbels raak gooide.

”Deze overwinning was nodig, want ik was nog puntloos. Als ik deze partij had verloren, dan was de druk op mij toegenomen. Nu kan ik vooruit kijken en proberen nog wat moois te laten zien in deze competitie.”

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder de verdeling van het prijzengeld en het speelschema.

Steve Welsh/PDC

Foto: Steve Welsh/PDC

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek