Daryl Gurney behaalde dinsdagavond een prima overwinning op Ross Smith. De tweevoudig major-winnaar rekende in straight sets af met Ross Smith om de derde ronde van het WK Darts te bereiken.

Gurney, vorige maand winnaar van de Players Championship Finals, wierp meer dan honderd gemiddeld en gooide daarnaast zes maximale scores. In de derde ronde gaat ‘Superchin’ het opnemen tegen Jamie Lewis.

”Ik zag dat een paar spelers hadden verloren na een 2-0 voorsprong. Dus ik was enorm geconcentreerd gedurende de hele wedstrijd”, verklaarde Gurney na zijn snelle zege op Smith.

”Mijn eindzege op de Players Championship Finals heeft mij nog meer zelfvertrouwen gegeven. Ik denk er niet meer te makkelijk over, die fout heb ik in het verleden wel gemaakt. Ik bekijk het wedstrijd voor wedstrijd en ben niet bezig met toernooien winnen. Eerst wedstrijden winnen en dat heb ik nu gedaan, daar ben ik blij mee.”

Klik hier voor meer informatie over het WK Darts 2019, waaronder het speelschema, format en verdeling van het prijzengeld.

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek