Daryl Gurney bracht afgelopen vrijdag een bezoekje aan de speellocatie van de Champions League of Darts, dat in oktober in Leicester op het programma staat.

De Noord-Ier maakte een gastoptreden tijdens een basketbalwedstrijd in dezelfde zaal. In gesprek met de PDC laat Gurney weten te hopen dat hij in oktober opnieuw kan afreizen naar Leicester.

”Het is een geweldige locatie”, zegt Gurney op de website van de dartsbond. ”Dit was de eerste keer dat ik een basketbalwedstrijd heb bezocht en het was zeer vermakelijk.”

‘Superchin’ maakte in 2018 zijn debuut op de Champions League of Darts. Door het winnen van de Players Championship Finals in november lijkt de tweevoudig major-winnaar al haast zeker van een tweede deelname. De top-8 van de wereldranglijst na de World Matchplay krijgt een invitatie voor dit toernooi.

”Hopelijk ben ik er weer bij, dan moet mijn vorm wel iets omhoog. Je weet nooit wat de andere spelers gaan doen. Mijn streven is dat ik de kans krijg om in deze prachtige zaal te spelen.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek