Daryl Gurney gelooft dat hij dit jaar heeft laten zien dat hij een kanshebber is voor de wereldtitel op het WK Darts. De Noord-Ier start maandagavond aan het wereldkampioenschap, waar hij Ronny Huybrechts in de eerste ronde treft.

”Als ik mijn beste spel laat zien, dan kan ik iedereen verslaan”, vertelt Gurney in gesprek met Belfast News Letter. ”Het is een lang jaar geweest en ik ervoor gezorgd dat ik wat over heb voor het wereldkampioenschap.”

Over zijn aakomende tegenstander wil de World Grand Prix-winnaar niet te licht denken. Gurney kent de kwaliteiten van zijn Belgische opponent en is op zijn hoede.

”Ik wil niet zeggen dat ik een makkelijke start heb. Ronny is een moeilijke speler omdat hij een ‘A-game’ of ‘Z-game’ heeft. Het is heel erg goed of slecht. Ik heb een goede ‘B-game’ en zou hem daarmee kunnen verslaan als ik goed speel en hij slecht.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek