Michael van Gerwen is tijdens een bezoekje aan een tattooshop gespot. Hij was hier niet alleen, maar samen met één van zijn prominente sponsors. Alhoewel enkele media al berichtten over een ‘sponsortattoo’, blijkt de vork toch net iets anders in de steel te zitten. Van Gerwen’s aanwezigheid in de tattooshop had alles te maken met een nieuwe promotievideo, welke wij als eerste hebben bemachtigd.

Het was even schrikken voor de fans. Het leek er namelijk op dat de bekende darter uit Boxtel een tattoo van KeukenConcurrent ging laten zetten. Dit bleek echter niet helemaal te kloppen. Hij was inderdaad in een tattooshop met één van zijn hoofdsponsors. Dit was echter niet voor een nieuwe tattoo, maar voor zijn nieuwe promovideo. Dartsnieuws.com heeft deze als een van de eersten weten te bemachtigen!

Van Gerwen ziet een sponsortattoo zelf niet zo zitten. Hij is echter wel benieuwd wat voor mooie creaties zijn fans voor hem kunnen bedenken. Dus wil jij kans maken op tickets voor het WK darts in Londen? Upload dan jouw ontwerp van je Michael van Gerwen tattoo. Zorg ook dat al je vrienden op jouw ontwerp stemmen. Michael van Gerwen kiest namelijk zijn favoriete ontwerp uit de 25 tattoos met de meeste stemmen.

Wil jij kans maken op een reis naar Londen, 2 tickets voor het WK darts én gratis verblijf in Londen? Doe dan gauw mee met de actie van KeukenConcurrent.

Tags:

Author: Pieter Verbeek