Wil jij meedoen aan de Junior World Darts Championship van de JDC op 3 december in Engeland en kans maken om de finale te spelen in Alexandra Palace tijdens het PDC WK? Doe dan mee aan het kwalificatietoernooi dat de NDB speciaal voor dit evenement organiseert. Jeugdspelers uit Nederland kunnen zich niet op een andere wijze kwalificeren.

Inschrijven
De inschrijving zal spoedig open gaan en kan online op de volgende pagina. Kosten €5,-.

Wie mogen er mee doen?
Aan het kwalificatietoernooi mogen alle Nederlandse jongens en meisjes meedoen die op 17 december 18 jaar of jonger zijn. Er zijn geen aparte categorieën. Het evenement is alleen voor Nederlanders.

Wat valt er te winnen?
Vier spelers kwalificeren zich voor de Junior World Darts Championship van de JDC welke plaats zal vinden op 3 december in Bristol.  De uiteindelijke winnaar van dat toernooi krijgt een prachtige beker en £2.000,-. (Let op: bij winst kwalificatietoernooi krijgen spelers alleen een wildcard. Reis en verblijf dient zelf bekostigd te worden).

De JDC organiseert in datzelfde weekend op 2 december de Junior European Open. Prijzengeld voor dat evenement is £3.000,- en dit toernooi is open voor elke Europese speler onder de 18 jaar (op 2 december 2017). Klik hier voor meer informatie over beide toernooien.

Waar en wanneer:
Het kwalificatietoernooi zal plaatsvinden op 5 november in de Veluwehal in Barneveld. Exacte tijden hangen af van het aantal inschrijvingen en zullen t.z.t. bekend worden gemaakt op deze website. U kunt er rekening mee houden dat het kwalificatietoernooi aan het einde van de ochtend zal beginnen met het streven om in de vooravond de winnaars bekend te kunnen maken. Voor toeschouwers is de entree gratis.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek