De online inschrijving voor de derde NDB Ranking van dit seizoen is open. Zoals inmiddels bekend kunnen de heren A en dames zich alleen op deze manier inschrijven.

De loting en de starttijden worden op de zaterdagavond 30 november uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd. De spelers dienen op de dag zelf een spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze kaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je starttijd.

Je kunt je inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar .

De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Online inschrijven voor de Open Rivierenland | 1 december 2019 | RDB

Online inschrijven klik op deze link!

Tot wanneer?
De inschrijving blijft open tot zaterdagmiddag 30 november 15.00 uur.

Kosten?
De kosten zijn €10,- voor de inschrijving en €0,75 transactiekosten.
De transactiekosten komen ten goede aan het het bedrijf achter de online inschrijving. 

Publicatie loting?
De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 30 november om 21.00 uur gepubliceerd.

Spelerskaart ophalen?
Op de locatie aan de wedstrijdtafel. Bij voorkeur direct bij binnenkomst, maar in ieder geval minstens een half uur voor jouw starttijd.

Waar?
Sportcentrum Arcus
Campuslaan 14
6602 HX
Wijchen

Tags:

Author: Pieter Verbeek