De online inschrijving voor de tweede NDB Ranking van dit seizoen is open. Zoals al vaker gecommuniceerd kunnen de heren A en dames niet meer inschrijven op de locatie.

Dit geeft de NDB de mogelijkheid om de loting en de tijdsplanning vooraf te maken en het toernooi strakker te laten verlopen. Na de eerste NDB Ranking van dit seizoen in Driebergen is gebeleken dat dit goed werkt.

De loting en de starttijden worden op de zaterdagavond 13 oktober uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd. De spelers dienen op de dag zelf een spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze kaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je starttijd.

Je kunt je inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Kijk hier in de Rankingstand of stuur een mail naar .

De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigings e-mail hebt ontvangen.  

Online inschrijven Open Rotterdam op 14 oktober a.s.

Online inschrijven klik op deze link!

Tot wanneer?
De inschrijving blijft open tot zaterdagmiddag 13 oktober 15.00 uur.

Kosten?
De kosten zijn €10,- voor de inschrijving en €0,75 transactiekosten.
De transactiekosten komen ten goede aan het het bedrijf achter de online inschrijving. 

Publicatie loting?
De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 13 oktober om 21.00 uur gepubliceerd.

Spelerskaart ophalen?
Op de locatie aan de wedstrijdtafel. Bijvoorkeur direct bij binnekomst, maar in ieder geval minstens een half uur voor jouw starttijd.

Waar?
Sportcentrum Vlaardingen, Zwanensingel 9, 3136 GZ Vlaardingen

Tags:

Author: Pieter Verbeek