Opnieuw heeft de organisatie van de Finder Darts Masters een wildcard uitgegeven. Dit keer was de Canadees Jeff Smith degene die de wildcard ontving. Jeff Smith brak in 2015 definitief door. De Canadees bereikte verrassend de finale van de Lakeside die hij verloor van de Engelsman Scott Waites. Maar sinds die dag is de 41-jarige Canadees een geduchte tegenstander en hij zal op het Finder Darts Masters podium zeker op jacht gaan naar de titel.

Ook ambassadeur voor de dartssport en ongetwijfeld de grootste icoon die de dartssport telt, Andy Fordham, heeft een wildcard gekregen voor deelname aan de Finder Darts Masters 2017. Andy is graag gezien bij spelers en publiek en draait sinds zijn comeback weer mee met de wereldtop. Met Andy Fordham zijn er nu 21 van de 24 deelnemers aan het herentoernooi bekend. De lijst met namen van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2017 kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.

De derde deelnemer aan het Finder Darts Masters jeugdtoernooi is ook bekend. Runner-up van de Lakeside en één van de betere Schotse jeugdspelers, Nathan Girvan, is door de organisatie uitgenodigd voor deelname. In totaal doen zes jeugdspelers mee aan het Finder Darts Masters toernooi dat van 8 tot en met 10 december wordt gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek