Jerry Hendriks heeft de koppositie veroverd in de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie. ‘Electric’ gaat na de tweede speelronde fier aan de leiding met elf punten.

Hendriks kende afgelopen week een succesvolle speelronde. De 29-jarige Venlonaar had maar liefst drie correcte uitslagen ingevuld en had één winnaar goed voorspeld. Het leverde hem tien punten op, waardoor hij de vierde plek omruilde voor de eerste plaats.

Vincent van der Voort en Keith Deller staan op de tweede positie met ieder zes punten. Zij scoorden beide twee punten tijdens de speelronde in Cardiff. Zowel Deller als Van der Voort voorspelden een overwinning voor Gary Anderson en Raymond van Barneveld tegen respectievelijk Gerwyn Price en Mensur Suljovic.

Laure James, na de eerste ronde nog koploper, scoorde ditmaal geen punten. Zij staat nu samen met Kim Huybrechts en Ron Meulenkamp vierde. De Belg had de uitslag tussen Anderson en Price (7-3) goed. Meulenkamp verwachtte een 7-5 overwinning van ‘Barney’ op Suljovic.

Mark Webster verzamelde twee punten dankzij de overwinningen van ‘The Flying Scotsman’ en Van Barneveld. Chris Mason pakte net als Sky Sports-reporter James nul punten.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

De voorspellingen van de komende speelronde worden aanstaande woensdag op Dartsnieuws.com gepubliceerd.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek