Mervyn King heeft een oplossing bedacht om in de coronacrisis zijn geld te verdienen. Hij is pakketbezorger geworden voor de webshop Amazon.

Volgens de Britse krant Mirror is de Engelse darter vorige week begonnen met deze baan. King zou na verluidt een toepasselijk aantal van 180 pakketjes per dag rondbrengen en hiervoor 120 pond (ruim 130 euro) per dag verdienen.

Zijn tijdelijke carrière-omslag oogst lof van een werkcollega. ”Het zou makkelijk zijn om thuis te zitten en niets te doen, maar hij vindt het leuk om aan het werk te zijn en geld te verdienen. Dat vind ik sterk van hem.”

De Britse tabloid The Sun benaderde King voor een reactie, maar deze had weinig behoefde om mee te werken aan een interview. ”Ik vind niet dat mensen hoeven te weten waar ik mee bezig ben. Uiteindelijk proberen we gewoon allemaal centjes te verdienen om rond te komen.”

Volgende week kan de drievoudig major-winnaar bij de BDO weer zijn pijlen oppakken. Van 8 tot en met 12 juli wordt in Milton Keynes de PDC Summer Series afgewerkt. Dit evenement bestaat uit vijf opeenvolgende Players Championship-toernooien.

Tags:

Author: Pieter Verbeek