Michael van Gerwen en Jermaine Wattimena staken hun teleurstelling niet onder stoelen of banken na de uitschakeling op de World Cup of Darts.

Het Nederlandse duo werd in de halve finale gestuit door Ierland. Van Gerwen won zijn single nog wel van Steve Lennon, maar zag Wattimena vervolgens verliezen van William O’Connor. In de daaropvolgende koppelpartij werd Nederland overklast door de twee Ierse darters, die uiteindelijk in de finale verloren van Schotland.

”Misschien wilden wij het te graag. Het ging klote. Ik baal hier ontzettend van”, zei Van Gerwen voor de camera’s van RTL 7. „Ik begin zelf ook slordig aan de wedstrijd. Het hele toernooi was al moeizaam. Het mocht niet baten.”

”Ierland deed het wel geweldig, het was telkens raak. Ik neem het mezelf kwalijk. Jermaine kan ook beter, eerlijk is eerlijk. Ik heb hem zoveel goede wedstrijden zien spelen”, zei de nummer één van de wereld over zijn teamgenoot Wattimena. ”We hebben het hier laten liggen door gewoon niet goed te gooien”, besloot Wattimena.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek