De strijd om de eindzege in de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie lijkt te gaan tussen Laure James en Keith Deller. Laatstgenoemde halveerde de achterstand op de Sky Sports-presentatrice na de laatste speelronde van de reguliere competitie.

Met de play-offs voor de boeg, heeft Deller nog drie kansen om James in te halen. Tijdens de finale-avond in Londen zijn maximaal negen punten per deelnemer te halen.

Jerry Hendriks, Vincent van der Voort en Mark Webster maken theoretisch nog een kans om de competitie te winnen. Zij moeten donderdag echter uitslagen correct voorspellen en hopen dat Deller en James enkele misstappen maken. Bij een gelijke stand wordt gekeken naar welke deelnemer in het meeste aantal wedstrijden punten heeft gescoord.

De strijd om de onderste drie plaatsen gaan tussen Chris Mason, Kim Huybrechts en Ron Meulenkamp. Zij maken geen kans meer op de eindoverwinning.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Klik hier voor de voorspellingen van vorige week.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek