Laure James, Kim Huybrechts en Mark Webster zijn de grote winnaars van de zesde speelronde van de Premier League Darts.

Webster nam afstand van de zevende plek en klom naar de vijfde plaats met zestien punten. ‘Webby’ neemt de oude positie in van Sky Sports-reporter James, die nu tweede staat met 21 punten. Haar achterstand op koploper Keith Deller is geslonken naar twee punten.

Huybrechts deed ook goede zaken en staat nu samen met Jerry Hendriks op de derde plek met twintig punten. Zij staan drie punten achter op de voormalig wereldkampioen.

Ron Meulenkamp, Vincent van der Voort en Chris Mason wisten weinig punten te scoren afgelopen week en nemen de laatste drie posities in.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Klik hier voor een overzicht met de voorspellingen van vorige week.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek