Jamie Lewis is als derde darter toegevoegd aan de line-up voor de Dartsnieuws Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie 2019.

De Welshman was vorig jaar dichtbij een uitnodiging voor de Premier League Darts, nadat hij de halve finale haalde op het WK Darts. Tijdens de afgelopen editie van het WK wist Lewis ten koste van onder meer Daryl Gurney de laatste zestien te bereiken. Eerder werden ook Ricky Evans en Steve Beaton toegevoegd aan het deelnemersveld. De overige deelnemers worden in de komende dagen bekendgemaakt.

De Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie wordt dit seizoen voor de tweede keer gespeeld. Vorig jaar werd door Dartsnieuws de eerste editie georganiseerd, die werd gewonnen door Sky Sports-presentatrice Laure James.

Dartsnieuws-verslaggever Pieter Verbeek en Dartsnews-reporter Samuel Gill nemen het tijdens de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie op tegen tien prominenten uit de dartswereld.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag twee punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 23 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek