De topspelers bij de PDC laten de twee Players Championship-toernooien dit weekend massaal links liggen. Ook Adrian Lewis, Mensur Suljovic en Cristo Reyes hebben besloten niet de reis naar Barnsley te maken voor de twee Pro Tour-evenementen.

‘Jackpot’ is vrijdagochtend vader geworden van een dochter en heeft zodoende besloten om bij zijn vrouw en kind te blijven. De beweegredenen van de Oostenrijker en Spanjaard zijn onbekend.

Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Phil Taylor en Raymond van Barneveld hadden zich niet eens ingeschreven voor Players Championship 17 & 18. ‘Mighty Mike’  hoopt binnenkort zelf vader te worden van een dochter, terwijl de overige vier spelers rust inbouwen. Wright is momenteel op vakantie in Dubai en reist komende week vanuit het Midden-Oosten naar Nieuw-Zeeland voor de Auckland Darts Masters.

Zodoende is alleen Dave Chisnall uit de huidige top-8 van de wereldranglijst aanwezig dit weekend. Simon Whitlock is op basis van de Pro Tour-ranking als eerste geplaatst.

Hmm not gona be long.. lol

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180) op

Tags: , , , ,

Author: Pieter Verbeek