Adrian Lewis reist donderdag naar Schotland om vanaf vrijdag mee te doen aan de World Series of Darts Finals in Schotland. Anders dan in de afgelopen jaren, is het voor ‘Jackpot’ pas zijn eerste World Series-evenement van het seizoen.

Mede door een pijnlijke rugblessure, gezondheidsproblemen van zijn vrouw en de geboorte van zijn dochter liet Lewis veel toernooien schieten dit jaar. Na de Champions League of Darts en de World Grand Prix is het pas zijn derde televisietoernooi sinds de World Matchplay.

Als het aan de tweevoudig wereldkampioen ligt, komt daar volgend jaar in ieder geval verandering in. Lewis is van plan om komend seizoen de volledige tour af te gaan”, zo vertelt hij in een interview met Dartsnieuws.com.

”Dat ben ik zeker van plan. Ik heb dat dit jaar ook geprobeerd met de European Tour, maar door de geboorte van mijn kind en de gezondheidsproblemen van mijn vrouw kwam ik daar niet meer aan toe.”

”Volgend jaar ga ik het opnieuw proberen en proberen goede resultaten te boeken. Ik ben nu hard aan de slag om mijn vorm te verbeteren. Over een maand of twee ben ik weer in topvorm en speel ik weer zoals ik kan.”

Pieter Verbeek/PV-Darts

Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek