Adrian Lewis werd in de eerste ronde van de World Matchplay gekoppeld aan James Wilson. De Engelsen hebben zelfs de eer om op zaterdag 21 juli het toernooi te openen.

Het moet de start worden van een mooie week voor ‘Jackpot’. Lewis, voormalig finalist in Blackpool, weigert echter ver vooruit te kijken en waakt ervoor Wilson te onderschatten, zo vertelt hij aan Live Darts.

”James is een goede darter, je mag hem niet onderschatten. Iedereen denkt al over de ontmoeting tussen mij en Van Gerwen in de tweede ronde, maar ik moet enkel met mijn eerste partij bezig zijn.”

”Als je te ver vooruit kijkt, kan je zomaar vroeg eruit liggen. Ik heb de afgelopen twee jaren telkens de halve finale gehaald op de World Matchplay, hopelijk kan ik het nu twee treedjes beter doen.”

”Dit jaar laat ik regelmatig goede resultaten zien. Dat wil ik vasthouden, zodat ik verder kan stijgen op de wereldranglijst. Ik wil nog niet denken aan de majors, ik bekijk het wedstrijd voor wedstrijd.”

Pieter Verbeek/PV-Darts

Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek