Jamie Lewis kende zondag een succesvolle dag op het WK Darts. ‘Rasta’ begon met een overwinning op Kenny Neyens in de voorronde en vloerde later ook Jonny Clayton, waardoor Lewis zich na het kerstreces in de tweede ronde mag melden.

Een opsteker voor de Welshman, die een teleurstellend seizoen doormaakte. Lewis pakte op het WK-kwalificatietoernooi echter zijn laatste kans en plaatste zich daar voor deelname aan het PDC World Darts Championship 2018.

”Ik zit nu vijf jaar bij de PDC, maar ik heb nog steeds niet laten zien wat ik kan”, gaf Lewis toe. ”Het wordt tijd dat ik mezelf ga laten zien en misschien is dit toernooi mijn kans.”

”Ik heb geen goed jaar gedraaid op het circuit. Ik dacht dat mijn kans verkeken was, maar ik had nog één kans over op het WK-kwalificatietoernooi. Daar deed ik mijn uiterste best omdat ik weet dat ik net zo goed kan spelen als ieder ander.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek