De organisatie van de BDO Denmark Open en Denmark Masters heeft de loting voor deze toernooien bekendgemaakt. Onder meer oud-voetballer Rafael van der Vaart behoort tot het deelnemersveld.

Ook zijn broer Fernando van der Vaart doet mee aan deze BDO-toernooien die op 4 en 5 mei in Esbjerg worden gespeeld. Rafael van der Vaart is woonachtig in Denemarken omdat zijn vriendin handbalster Estavana Polman in dat land actief is.

Tijdens de Denmark Open wacht ‘Raffie’ een ontmoeting met Thomas Anderson. Bij winst treft hij de onbekende Mogens Christensen in de tweede ronde. Bij de Denmark Masters staat de oud-Ajacied wel tegenover een bekende darter. Van der Vaart treft voormalig WK-deelnemer Per Laursen in zijn eerste partij.

Bekende namen als Wesley Harms, Darryl Fitton, Tony O’Shea, Richard Veenstra, Jim Williams, Andy Hamilton en Justin van Tergouw doen in Denemarken eveneens een gooi naar de titels

Vorig jaar zorgden Willem Mandigers en Aileen de Graaf voor dubbel Nederlanders succes tijdens de Denmark Open. De Denmark Masters werd gewonnen door Scott Mitchell en Deta Hedman.

Klik hier voor de verdeling van het prijzengeld voor deze toernooien.

Loting

Denmark Open

Denmark Masters

Foto: PDC

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek