De loting voor de Dutch Open Darts 2018 is vrijdagochtend bekendgemaakt. Het grootste open dartstoernooi van Europa wordt dit jaar van 2 tot en met 4 februari in Assen gespeeld.

Tweevoudig Lakeside-kampioen Glen Durrant neemt het in de tweede ronde op tegen Joey Huijsman of Boyd Hoevenberg. Mark McGeeney, titelverdediger op de Dutch Open Darts, krijgt te maken met Michael Wolters of Bennie Reezigt.

Scott Mitchell, momenteel de nummer twee van de BDO-ranking, treft Mitchel Gebben of Harmen Faber. Dartsicoon Andy Fordham legt aan tegen Sven Römer of Jason van der Zeeuw.

Durrant en McGeeney, finalisten van de recente Lakeside-finale, doen als team mee aan het koppeltoernooi. Zij strijden in hun eerste partij tegen het duo Sandro Haase/Fernando Migliore. In de tweede ronde wachten mogelijk Melvin Post en Hendrik Wilkens.

RTL7-commentator Frank Vischschraper debuteert op de Dutch Open. Hij gooit samen met de Belgische fan Jackie Goethals tegen Richard Evert/Jarnick de Ruiter of Klaas Veenstra/Erik Klaver.

Klik HIER om direct naar de loting te gaan.

Doe mee aan het Dartsjaarspel 2018!!  Kies 15 darters die voor jou strijden gedurende het hele seizoen. Dit spel heeft een prijzen pot van minimaal 2.150 euro en een 1e prijs van 291 euro!

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek