Michael van Gerwen treft Raymond Smith in de eerste ronde van de Melbourne Darts Masters, dat heeft de loting donderdagochtend uitgewezen. Het World Series-toernooi in Australië gaat vrijdag 10 augustus van start.

Naast Van Gerwen doet ook Raymond van Barneveld mee aan de Melbourne Darts Masters. De 51-jarige Hagenaar neemt het op tegen Raymond O’Donnell.

Corey Cadby maakt dit weekend zijn terugkeer op het grote podium. De voormalig jeugdwereldkampioen legt aan tegen Simon Whitlock. Bij winst wacht mogelijk een confrontatie met Van Gerwen in de tweede ronde.

Van Barneveld treft Peter Wright of Mike Bonser, indien ‘Barney’ zijn eerste duel winnend af weet te sluiten. Regerend wereldkampioen Rob Cross werd gekoppeld aan Haupai Puha. Tim Pusey, die vorige week in Auckland een goede indruk achter liet tegen Gary Anderson, mag het proberen tegen Michael Smith.

De Schot speelt op de Melbourne Darts Masters tegen James Bailey. Kyle Anderson en Damon Heta zijn de twee overgebleven namen die strijden om een plek in de kwartfinale.

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi.

Loting Melbourne Darts Masters
Michael van Gerwen v Raymond Smith
Simon Whitlock v Corey Cadby
Peter Wright v Mike Bonser
Raymond van Barneveld v Raymond O’Donnell
Rob Cross v Haupai Puha
Michael Smith v Tim Pusey
Gary Anderson v James Bailey
Kyle Anderson v Damon Heta

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek