Willem Mandigers wist zaterdagmiddag voor het eerst in zijn carrière op het podium van de Lakeside te winnen. De Brabander stond geen set af tegen Kenny Neyens en won met 3-0.

”Het begin was prima. Ik wist mijn dubbels direct te raken en de scores waren ook goed”, keek Mandigers terug op de eerste set. ”In de afgelopen periode waren de finishes juist mijn zwakke punt en nu liep het meteen goed”, vertelde hij in gesprek met Tungsten Tales.

In de tweede ronde van Lakeside kruist Mandigers mogelijk de degens met een Nederlander. De Eindhovenaar treft de winnaar uit het duel tussen Wesley Harms en Wayne Warren. Mandigers heeft een voorkeur voor zijn landgenoot.

”Uiteraard hoop ik dat Wesley wint, want hij is een Nederlander. Maar uiteindelijk maakt het niet uit tegen wie ik speel, want ik wil de volgende wedstrijd gewoon winnen.”

Klik hier voor meer informatie over het speelschema. Via deze link is de verdeling van het prijzengeld te vinden.

Tags: | |

Schrijver: Pieter Verbeek