De kraker van de vierde speelronde van de Premier League Darts gaat donderdagavond in Dublin tussen Gerwyn Price en Peter Wright.

Zoals elke week blikt darts-analist Wayne Mardle in gesprek met Sky Sports vooruit op de komende speelronde. Het mag geen verrassing zijn dat voornamelijk het duel tussen Wright en Price zijn interesse wekt.

”Dit is de wedstrijd van de avond”, stelt de vijfvoudig WK-halvefinalist onomwonden vast. ”Price versloeg Wright in de finale van de Grand Slam of Darts, terwijl Snakebite zijn revanche nam in de halve eindstrijd van het WK Darts, wat hem uiteindelijk de titel opleverde in de finale tegen Van Gerwen.

”Deze twee namen zijn uitstekend in vorm. Beide spelers wonnen afgelopen weekend een Players Championship. Zaterdag stonden ze in de finale tegenover elkaar. Allebei gooiden ze boven de 109 gemiddeld en Wright wierp 170 uit voor de titel. Als we een herhaling van die partij krijgen, dan gaan we een mooie wedstrijd zien.”

”Ik denk dat Peter en Gerwyn met veel vertrouwen naar dat duel toewerken. Zij zijn de spelers die Michael van Gerwen op dit moment kunnen verslaan. Het gaat een fantastische wedstrijd worden en het is lastig te voorspellen wie er gaat winnen. Ik denk Peter omdat hij wat dodelijker is op de finishes.”

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek