De nummers één en twee van de wereld treffen elkaar in de finale van de Premier League Darts, dat is de verwachting van darts-analist Wayne Mardle.

Mardle zag Michael van Gerwen als favoriet in de eerste halve finale tussen de Nederlander en Daryl Gurney. Volgens Mardle gaat Rob Cross in de tweede wedstrijd van James Wade winnen.

”Rob kan meedogenloos zijn, net als Wade, maar vorige week raakte hij een beetje in paniek. Hij was te gretig en verloor van James. Laatstgenoemde maakt een comfortabele indruk. Van de vier halvefinalisten staat hij er in de head-to-head dit jaar het beste voor.”

”Als beide spelers goed spelen, denk ik dat Rob Cross wint. Anders ze allebei slecht spelen, dan gaat James Wade er met de overwinning vandoor. Mijn verwachting is dat ze beide een goede indruk gaan maken, rond of over de honderd gemiddeld. Het wordt een gelijkwaardige wedstrijd, die Cross met 10-8 wint.”

Volg de live scores tijdens de finaleavond van de Premier League Darts via deze websiteKlik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder de verdeling van het prijzengeld.

Play-Offs – Donderdag 23 mei
The O2, Londen

Speelschema
Halve finale

Michael van Gerwen v Daryl Gurney
Rob Cross v James Wade

Finale

Van Gerwen/Gurney v Cross/Wade

Michael Cooper/PDC

Foto: Michael Cooper/PDC

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek