Mark McGeeney kon terugkijken op een geslaagde deelname aan Lakeside 2018, die eindigde in de finale. De Engelsman sprak zijn tevredenheid uit in het interview na de eindstrijd.

De nummer één bij de BDO verloor in de finale van verdedigend kampioen Glen Durrant. McGeeney knokte zich terug van een 6-4 achterstand, maar miste twee matchdarts in de beslissende set. Toch treurt ‘The Gladiator’ niet, want hij is verder gekomen dan zijn doelstelling was voorafgaand aan het toernooi.

”De tweede ronde doorkomen, dat was mijn doelstelling voor dit jaar. Ik heb niet mijn beste spel laten zien deze week. Ik heb soms geluk gehad, maar uiteindelijk ben ik tevreden met mijn prestaties.”

”Ik zal de komende tijd veel trainen met mijn nieuwe pijlen. Het setje dat ik tijdens de finale gebruikte, was niet goed voor mij. Dat is al een tijdje een probleem, dus daar moet ik aan veranderen.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek