Mark McGeeney gaat aankomend weekend zijn tweede opwachting maken op de Grand Slam of Darts. In gesprek met Live Darts vertelt ‘The Gladiator’ dat hij er klaar voor is.

Voor McGeeney is de speellocatie in Wolverhampton bekend terrein. De Engelsman woont namelijk in de buurt van de Engelse stad. Als de nummer één van de BDO wordt er van hem, samen met Glen Durrant, het meest verwacht.

Om de poulefase door te komen moet McGeneey echter wel zien af te rekenen met onder meer de wereld- en jeugdwereldkampioen bij de PDC. Ryan Searle is de vierde speler in deze groep. De tweevoudig winnaar van de Dutch Open heeft er zin in om het tegen de PDC-spelers op te nemen.

”Ik voel me erg goed op dit moment. Op een goeie dag kan ik van iedereen winnen en ik kan niet wachten om naar Wolverhampton te gaan. Het gaat zwaar worden in deze groep. Ik kan veel tegenstand verwachten, maar ik kan mensen laten zien waartoe ik in staat ben.”

David Gill/DG Media

Foto: David Gill/DG Media

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek