Zondag werd alweer de vijfde Winmau NDB ranking van dit seizoen gespeeld in Beek en Donk. Jeroen Mioch (heren A), Patrick Bus (heren B), Femke van Zuiden (Dames), Michelovic van Velzen (Paradarts) en Menno Lammers (Specials) wisten de senioren titels te winnen tijdens Open Peelland.

Bij de jeugd gingen Lerena Rietbergen (meisjes), Massimo Balsamo (aspiranten) en Luke van der Kwast (junioren) met de hoofdprijs naar huis. In totaal deden er 84 heren A, 138 heren B, 60 dames, 40 junioren, 18 aspiranten, 14 meisjes, 31 paradarters en 12 specials mee aan de vijfde NDB Ranking.

Senioren:
Jeroen Mioch (heren A) versloeg met o.a een prachtige 170-finish Luc Peters in de finale. Toch kon Luc Peters ook juichen. Hij kroonde zich met zijn finaleplaats tot NDB Rankingkampioen Heren A seizoen 2019-2020! Patrick Bus was bij de heren B te sterk voor Robin Satter. Bij de dames wist Femke van Zuiden te winnen van Astrid Trouwborst. Menno Lammers had ook een mooie dag. Hij wist het specialstoernooi te winnen van Aant Jager met 3-2 en kroonde zich vandaag tot de NDB Rankingkampioen Specials van het seizoen 2019-2020! Michelovic van Velzen won met 3-1 van Kees Keus.

Jeugd:
Bij de meisjes zagen we opnieuw Lerena Rietbergen in de finale. Zij was in Beek en Donk opnieuw te sterk voor Aranka van der Waals. Luke van der Kwast won in de finale van Danny Jansen. Bij de Aspiranten was Massimo Balsamo te sterk voor Tinus van Tiel.

Alle uitslagen:

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde

Specials

Specials verliezersronde

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek