Corey Cadby had maar één dag nodig op de Q-School om zich te verzekeren van een PDC Tour Card voor de komende twee seizoenen. Op één wedstrijd na, stond ‘The King’ nooit meer dan drie legs af in een duel.

”Dit geeft een fantastisch gevoel”, vertelde Cadby na afloop. ”Iedereen had verwacht dat ik er vorig jaar zou zijn, maar toen was ik er nog niet klaar voor. Nu ben ik er en heb ik mijn werk gedaan op de eerste dag van de Q-School.”

”Ik kan niet wachten voor het grote werk. Geen wedstrijd was makkelijk, maar de missie is geslaagd. De focus is goed en ik raak de dubbels, dat levert de winst op in partijen. Dit geeft mij nog meer vertrouwen, ik weet waar ik toe in staat ben.”

Vijfde ronde
Dawson Murschell 5-2 Richie Corner
Ryan Harrington 5-3 Alan Tabern
Michael Dawson 5-0 Matt Padgett
Nathan Aspinall 5-2 Keith Rooney
Warrick Scheffer 5-3 Ross Smith
Simon Preston 5-2 Jack Main
Eddie Dootson 5-3 David Pallett
Lee Turle 5-4 Jarred Cole
Arron Monk 5-1 Trevor Burkhill
Nathan Rafferty 5-4 Chris Ware
Corey Cadby 5-2 John O’Shea
John Mann 5-1 Tony Newell
Ken MacNeil 5-2 Cameron Menzies
Callan Rydz 5-1 Kevin Thomas
Carl Wilkinson 5-3 Bradley Williams
Mark Wilson 5-1 Robert Owen

Zesde ronde
Ryan Harrington 5-3 Dawson Murschell
Nathan Aspinall 5-2 Michael Dawson
Simon Preston 5-2 Warrick Scheffer
Eddie Dootson 5-2 Lee Turle
Nathan Rafferty 5-2 Arron Monk
Corey Cadby 5-1 John Mann
Callan Rydz 5-1 Ken MacNeil
Carl Wilkinson 5-4 Mark Wilson

Zevende ronde
Nathan Aspinall 5-3 Ryan Harrington
Eddie Dootson 5-4 Simon Preston
Corey Cadby 5-2 Nathan Rafferty
Callan Rydz 5-2 Carl Wilkinson

Achtste ronde
Eddie Dootson 5-2 Nathan Aspinall
Corey Cadby 5-2 Callan Rydz

Doe mee aan het Dartsjaarspel 2018!!  Kies 15 darters die voor jou strijden gedurende het hele seizoen. Dit spel heeft een prijzen pot van minimaal 1.500 euro en een 1e prijs van 227 euro!

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek