De BDO heeft nog niet bekendgemaakt welke acht spelers namens deze bond naar de Grand Slam of Darts gaan. Als het aan Scott Mitchell ligt, krijgt hij zelf geen uitnodiging.

De voormalig Lakeside-kampioen deed de afgelopen vier jaren telkens mee in Wolverhampton. Heel veel succes had Mitchell daarbij niet; hij werd telkens in de groepsfase van de Grand Slam of Darts uitgeschakeld.

Met een huidige negende plek op BDO-ranking denkt ‘Scotty Dog’ niet mee te doen aan de komende editie. ”Als je negende staat op de ranking, terwijl er acht spelers een uitnodiging krijgen, dan zijn de kansen niet hoog”, vertelt Mitchell aan Daily Echo.

”Het zou ook niet terecht zijn. Er zijn andere spelers op de ranking die het meer verdienen dan mij. Het zou niet eerlijk zijn als ze mij vanwege mijn – wellicht grotere – naam kiezen. Daar zou ik het niet mee eens zijn en dan accepteer ik de uitnodiging niet.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek