Martijn Kleermaker, Aileen de Graaf, Lorenzo Pronk, Michelovic van Velzen, Menno Lammers, Jurjen van der Velde, Lerena Rietbergen en Pim van Bijnen mogen zich een jaar lang Nederlands Ranking kampioen noemen.

De afsluitende ranking was zondag in sporthal de Corlaer en werd door de NDB zelf georganiseerd. Luc Peters ging bij de heren A met de winst aan de haal. Hij was in de finale met 2-1 te sterk voor Martijn Kleermaker. De regerend NDB-rankingkampioen wist bijna een 9-darter te gooien in de finale.

Bij de dames wist Aileen de Graaf de titel te winnen door Astrid Trouwborst met 5-1 naar huis te sturen. Ook Lorenzo Pronk werd vandaag tot NDB-rankingkampioen gekroond en wist de laatste NDB-ranking te winnen. Ondanks een achterstand tegen Pedro Heynen wist hij met 4-2 te winnen. Hij besliste de wedstrijd met een 122-finish.

De afsluitende NDB-ranking voor paradarters werd gewonnen door Cliff Ruiter en bij de specials ging Menno Lammers met de winst aan de haal.

Luke van der Kwast won de afsluitende NDB-ranking bij de junioren. Hij wist Owen Roelofs met 4-2 te verslaan. Lerena Rietbergen versloeg Romy Vermeulen overtuigend met 3-0. Sydnee de Vries wist de aspirantenfinale met 3-2 van eindwinnaar Pim van Bijnen te winnen.

Alle uitslagen

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde

Specials

Specials verliezersronde

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek