Het nieuwe NDB Rankingseizoen gaat komende zondag beginnen. Dan staat de ‘Open Stedendriehoek’ in de Hanzehal in Zutphen op het programma.

Darts Vereniging Stedendriehoek (DVS) gaat er samen met de NDB voor zorgen dat het weer een hele leuke, gezellige en sportieve dag gaat worden.

Inschrijven:
De online inschrijving voor de heren A en dames is al enkele weken open. Klik hier voor dat eerder verschenen bericht en om je direct in te schrijven.
Je kunt je inschrijven tot zaterdagmiddag 14 september 15.00 uur. De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 14 september om 21.00 uur gepubliceerd.

De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!

Aanvangstijden:
– De locaties gaan uiterlijk om 10.00 uur open.
– De jeugd (meisjes, aspiranten, junioren) kan zich tot 11.00 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.15 uur.
– De paradarters en specials kunnen zich tot 11.30 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.45 uur.
– De Heren B kunnen zich tot 12.30 uur inschrijven. Dit toernooi begint +/- 13.00 uur.
– De Heren A en dames kunnen zich uitsluitend online inschrijven. De toernooien beginnen +/- 13.00 uur.

Waar?
Hanzehal
Fanny Blankers-Koenweg 2
7203 AA Zutphen

Legitimatiecontrole:
Zoals altijd op het eerste toernooi van het NDB Rankingcircuit is er weer een legitimatiecontrole. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Dit geldt voor iedereen met uitzondering van de Heren B, de specials en de aspiranten.

Belangrijke informatie:
Alle belangrijke informatie over het NDB Rankingseizoen, zoals agenda, prijzengeld, nieuwe reglement en nog veel meer kun je vinden door hier te klikken.

Selectiebeleid:
Alles over het nieuwe selectiebeleid en de belangrijkste wijzigingen kun je vinden in een eerder verschenen nieuwsbericht.

Livestream:
We gaan dit seizoen opnieuw alle finales van het NDB Ranking seizoen 2018-2019 live streamen op onze NDB YouTube pagina, waar we ook alle finales vervolgens los op zetten zodat ook iedereen ze terug kan kijken. De NDB wil hier in blijven investeren om onze spelers meer publiciteit te geven en om onze sport en het NDB Ranking seizoen te promoten.

De finales van de paradarters en specials worden niet gestreamd. Dit is praktisch nog te bewerkelijk, met name vanwege verschillende bordhoogte. Speciaal van deze toernooien wordt een videoverslag gemaakt wat ook terug te zien zal zijn op de NDB YouTube pagina.

Stream voor aanstaande zondag kun je hier alvast vinden.

Tags:

Author: Pieter Verbeek