Voormalig major-kampioen Paul Nicholson heeft in een interview met Live Darts zijn mening gegeven over de vertrekkende BDO-scheidsrechters.

Vorige maand maakten mastercaller Richard Ashdown en BDO-scheidsrechters Anthony Dundas, Marco Meijer, Nick Rolls en Charlie Corstorphine hun vertrek bekend. Het afscheid van Ashdown kwam voor Nicholson niet als een verrassing, dat gold echter wel voor het aftreden van het gehele scheidsrechtersteam.

”Dat Richard Ashdown zou vertrekken, wist ik een tijdje geleden al. Echter moest ik daar mijn mond over houden”, verklapt Nicholson.

”Maar dat Nick, Antony, Charlie en Marco ook vertrokken, op hetzelfde moment, daar was ik echt door verrast. Zeker Charlie had ik niet verwacht, omdat hij zijn werk met heel veel passie deed in de afgelopen drie jaren.”

”Ik heb veel respect voor het feit dat ze een gezamenlijk besluit hebben genomen. Dat is een blijk van goede vriendschap en loyaliteit. Ik applaudisseer hun beslissing. Als ze geen compensatie krijgen voor hun werk, dan is vertrekken het juiste besluit.”

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek