Darren Herewini kon zijn geluk niet op na het zien van de loting voor de Auckland Darts Masters. De Nieuw-Zeelander werd bij de loting gekoppeld aan dartslegende Phil Taylor.

Voor de 25-jarige Herewini was dit een droom die uitkomt, zo vertelt hij in een interview met Radionz. Aangezien ‘The Power’ voor het laatst te zien is in Nieuw-Zeeland, was dit voor Herewini de laatste mogelijkheid om een wedstrijd tegen de Engelsman te spelen.

”Ik wilde hem loten en de kans krijgen om tegen hem te spelen. Of ik nu win of verlies, dit is sowieso een mooie ervaring voor mij. Om tegen deze legende te spelen is een eer.”

”Hier draait het allemaal om. Het is voor mij de eerste keer dat ik op zo’n podium ga spelen, dus er zullen een beetje zenuwen komen. Dat moet je gewoon van je af laten vallen. Ik ga dat in mijn voordeel gebruiken en hopelijk speel ik goed. Het gaat in ieder geval leuk worden”, voorspelt Herewini.

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek