Gary Anderson heeft een abonnement op halve finales op de Grand Slam of Darts. De Schot haalde voor de zesde keer in twaalf edities de halve eindstrijd in Wolverhampton.

Dat ging deze keer vrij gemakkelijk want Anderson won ruim met 16-6 van Michael Unterbuchner. ‘The Flying Scotsman’ kreeg maar één sessie flink tegenstand van de Duitser, waarna Anderson snel wegliep naar de zege.

”Michael speelde niet zo goed als tijdens zijn laatste drie duels”, gaf de nummer vier van de wereld na afloop toe. ”Hij speelde geweldig tegen James Wade, maar leek ditmaal last van zijn zenuwen te hebben. Unterbuchner kwam geen moment los, maar hij kan trots zijn op zijn prestaties deze week.”

”Het is geen geheim dat dit mijn favoriete toernooi op de dartskalender is. Ik zou dit toernooi graag winnen, deze nieuwe locatie bevalt mij goed. Het zou veel voor mij betekenen om de Grand Slam op mijn naam te schrijven, want ik heb alle twaalf edities van dit toernooi gespeeld.”

Klik hier voor de verdeling van het prijzengeld op de Grand Slam of Darts. Via deze link is nog meer informatie te vinden over dit toernooi.

Chris Dean/PDC

Foto: Chris Dean/PDC

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek