Wessel Nijman heeft met een 5-1 overwinning op Raymond van Barneveld een mooie start gemaakt aan de MODUS Icons of Darts League.

De eerste leg ging met een 20-darter naar Van Barneveld, waarna Nijman vijf legs op rij naar zich toetrok. De Noord-Hollander wierp onder meer een 14-darter, 15-darter en een 76 finish.

Ook Paul Nicholson en David Evans begonnen met een zege aan de competitie. In beide gevallen was Mark Webster het slachtoffer. The Spider moest als eerste speler zijn tweede wedstrijd afwerken.

De Icons of Darts League is een competitie die voorlopig uit zes darters bestaat. Naast de spelers die maandag in actie komen doet ook Andy Jenkins mee. Er wordt zes dagen per week gespeeld door telkens vijf verschillende spelers. Zij werken ieder vier wedstrijden per speeldag af. Op roulerende basis heeft één speler een extra rustdag per week.

Alle actie wordt vastgelegd via een HD-webcam en gestreamd via diverse gokwebsites. Op deze websites heb je wel een gok-tegoed nodig om toegang te krijgen tot de livestreams.

Speelschema Modus Icons of Darts Live League 2020

Maandag 6 april
Eerste speeldag (12:00 uur tot 17:00 uur)

Mark Webster (73.21) 4-5 (80.35) Paul Nicholson
Raymond van Barneveld (83.48) 1-5 (92.56) Wessel Nijman
David Evans (81.99) 5-4 (82.99) Mark Webster
Paul Nicholson v Raymond van Barneveld
Wessel Nijman v David Evans
Mark Webster v Raymond van Barneveld
Paul Nicholson v Wessel Nijman
David Evans v Raymond van Barneveld
Mark Webster v Wessel Nijman
Paul Nicholson v David Evans

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek