Danny Noppert is nog altijd zonder setverlies op Lakeside, maar de Fries is nog niet helemaal tevreden met zijn spel. Na de 3-0 overwinning op Joe Chaney, werd dinsdagmiddag Richie Edwards opgerold met dezelfde cijfers.

Noppert speelde weliswaar minder dan tijdens zijn eerste rondewedstrijd, maar meer was ook niet nodig tegen Edwards die slechts 71 gemiddeld wist te gooien.

”Het was goed genoeg voor nu, maar dit moet een stuk beter”, sprak Noppert kritisch in gesprek met Tungsten Tales. ”In mijn volgende partij tref ik de nummer één van de BDO, Mark McGeeney. Dan moet het een stuk beter dan wat ik in de eerste twee partijen heb laten zien.”

Ondanks dat ‘Noppie vindt dat zijn spel voor verbetering vatbaar is, voelt hij zich wel thuis op het podium van de Lakeside. ”Ik voel me goed en zit vol zelfvertrouwen. Vol vertrouwen kijk ik dan ook uit naar het volgende duel.”

Klik hier voor meer informatie over het speelschema. Via deze link is de verdeling van het prijzengeld te vinden.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek