Het derde rankingtoernooi van het seizoen is gespeeld. In Deventer organiseerde de DVS in samenwerking met de NDB de ‘Open Stedendriehoek’. Het was een prachtige dag met veel mooie winnaars!

Yoeri Duijster wist het heren A-toernooi op zijn naam te schrijven. De kwartfinalist van de vorige ranking versloeg in de finale Martijn Kleermaker met 2-0 in sets en pakte zodoende de winst. Het damestoernooi werd gewonnen door Anca Zijlstra, dankzij een 4-2 zege op Sharon Prins in de finale. Zijlstra verloor de finale van de vorige ranking in Beek en Donk, maar kroonde zich nu dus wel tot winnaar. De titel van het heren B-toernooi werd gepakt door Jon Wheatman. Hij was met 4-1 te sterk voor Djordy Veenhof. Arie van de Rassel won het paradarterstoernooi na een 3-1 overwinning op Ricardo Hermans en het specialstoernooi is gewonnen door Geoffrey Weelink.

Ricardo van der Vloed gooide zich naar de titel in het juniorentoernooi. In de finale trof hij de winnaar van de ‘Open Peelland’, Ramon Leferink, en won met 4-1. De verliezersronde werd gewonnen door Kenzo Honsbeek. Hij versloeg Marnik Aalderink met 3-1. Het meisjestoernooi werd opnieuw gewonnen door Lerena Rietbergen. Ze versloeg Layla Brussel met 3-0 in de finale. De verliezersronde van de meisjes werd gewonnen door Renee van Druten die Julia Sengers versloeg. Daarnaast werd ook het aspirantentoernooi gespeeld. Sytze Terpstra bleek de beste van alle deelnemers. Hij won in de finale met 3-0 van Martjin Saes. De verliezerronde kwam op naam van Dinand Hoek, na een 3-1 overwinning op Alain de Wilde.

Bekijk alle uitslagen van de Open Stedendriehoek:

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek