Volgende week gaan de PDC Summer Series van start. Vijf opeenvolgende dagen worden toernooien gespeeld en zo goed als alle Tour Card-houders zullen daarop aanwezig zijn.

CEO Matt Porter is bijzonder tevreden met de opkomst. “Op dit moment hebben er al 108 van de 128 Tour Card houders ingeschreven voor de PDC Summer Series. Dinsdag is de deadline en ik verwacht dat er uiteindelijk zo’n 120 deelnemers zullen zijn”, aldus Porter in een gesprek met MDA Promotions.

“Dit is de grootste uitdaging waar we ooit voor hebben gestaan”, vervolgt hij. “We staan onder grote druk om alles perfect te organiseren en de veiligheidsmaatregelen perfect op te volgen, uiteraard kunnen we ons nu geen enkele fout veroorloven.”

Porter blikte ook nog even terug op de voorbije Home Tour. “We hebben van de spelers bijzonder lovende feedback ontvangen. In het begin waren er soms nog wat technische moeilijkheden maar uiteindelijk verliep alles vlot. We moeten ook zeker commentator Dan Dawson bedanken, die was zowel bij de eerste als de laatste uitzending steeds even enthousiast.”

RTL7Darts

Foto: RTL7Darts

Tags:

Author: Bram Coenen