Michael van Gerwen leed donderdagavond een onverwachte nederlaag in de Premier League Darts. In Cardiff werd met 7-5 verloren van Nathan Aspinall.

De nummer één van de wereld wist een vroege break achterstand te herstellen. In de elfde leg kwam Van Gerwen op een 5-4 voorsprong, maar vervolgens slaagde Aspinall erin om drie legs op rij te pakken voor de zege. Na afloop kwam Mighty Mike met een korte reactie via Twitter.

”Het heeft niet zo mogen zijn. Mijn complimenten gaan naar Nathan Aspinall. Hij profiteerde van de fouten die ik maakte”, zo feliciteerde de Vlijmenaar zijn Engelse tegenstander.

”Ik heb eerder al aangegeven dat (de overgang naar nieuwe pijlen, red.) met vallen en opstaan zou gaan, maar ik ben niet ver verwijderd van mijn topvorm. Echter moet je nooit terugblikken, maar altijd vooruitkijken. Bedankt aan iedereen voor de steun.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek